top of page

Koira karanteenissa


Eristyksissä elo sen kuin vain jatkuu edelleen. Koira on kummissaan kun perhe on kotona, mutta kukaan ei ehdi leikkiä, vaan kaikki touhuavat työ- ja koulutehtäviään koneiden ääressä. Ensimmäinen viikko meni aika lailla "laiskotellen" ja lapsia sai patistella ulkoiluttamaan nelijalkaista siskoaan, mutta kun kehiin tuotiin liikuntapäiväkirjat ja koulun toivoma Sports Tracker -seuranta, on lenkittäjiä löytynyt paremmin. Onneksi ulkonaliikkumiskieltoa ei ole tullut, vaan luontoon saa edelleen lähteä auringosta nauttimaan. Koirakin nauttii ulkoilmasta - tietenkin - ja se näkyy meillä muun muassa valtaisana hiekan määränä sisätiloissa.


Koska lenkitys ei kuitenkaan missään olosuhteissa riitä purkamaan Elsan energioita, on pitänyt keksiä kaikenlaista muuta. Moninkin tavoin vaihtelevat - ja pääosin epäonniset - eucalyptuksentuoksuiset Nose work -harjoitukset, namien etsintä milloin eri puolilta olkkaria, milloin leikkimatosta...paljon kaikenlaista on tehty.


Ja nyt asiaan. Myönnän, että olen sortunut kaikenlaiseen verkkoshoppailuunkin aina välistä nyt, kun kirppareillekaan ei pääse. Ja sorruin mainonnan uhriksi. Tiedättehän sellaiset perinteiset "kirjakerhot", joihin liittymällä saat kotiisi kerran kuukaudessa tuoretta luettavaa? No minäpä löysin yhden sellaisen koirille tarkoitetun, jonka kautta koira saa kerran kuukaudessa ylläripylläripaketin! Eilen tuli tällainen ensimmäinen. Tyttäreni tekivät siitä unboxing-videon, josta näette mitä kaikkea se sisälsi. Ja olihan koira innoissaan. Koko illan se intoili paketista tulleista leijonasta ja kirahvista kuin ei kovin monesta lelustaan aiemmin. Namit tietty pistettiin talteen parempaan ja niitä tarjoillaan asteittain. Ihan hyvä aloitus minusta, siis, tälle. Seuraavaa pakettia odotellessa.



60 views0 comments

Recent Posts

See All

Voihan lonkkamalja

Pistinkin sitten tuumasta toimeen ja kävimme otattamassa Elsasta viralliset lonkkakuvat. Lausunnossa sanottiin menevän parisen viikkoa mutta voe mahoton - ne tulivatkin päivässä. Tulos: C/C. Eli äitin

Välineurheilua?

No nythän on käynyt niin, että on tainnut mennä hiukan överiksi. Koiran tarvikkeiden määrä, nimittäin. En tiedä, montako remmiä, monetko valjaat tai montako harjaa teillä koiraa varten on, mutta minä

bottom of page